Renoveren de snelle aanpak

Renoveren
Posted by admin on  Sun, Sep 15th, 2024 @ 7:24:37 PM  20  0    
Renoveren de snelle aanpak

Renoveren

Er zijn verschillende renovatieprogramma’s beschikbaar, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Informatie over verplichte renovaties in 2023

De Renovatie-gids biedt uitgebreide informatie over de nieuwe regelgeving van de Vlaamse overheid in verband met verplichte renovatie van kracht. In essentie komt het neer op dit: als u vanaf 2023 een pand verwerft, op welke manier dan ook, bent u verplicht om een aantal ingrijpende energetische renovaties uit te voeren. De bedoeling is dat de woning energiezuiniger wordt en dus minder elektriciteit en fossiele brandstoffen verbruikt. Momenteel is dit nog wel een voorstel, dus het is nog niet officieel. Het voorstel moet eerst parlementaire procedures doorlopen, voordat het effectief wordt ingevoerd. Bezoek de renovatie-gids

 

De renovatie-gids heeft ook een online calculator om verschillende onderdelen van de verplichte renovatie te berekenen. bezoek deze calculator op: Bezoek de calculator

 

Als u op zoek bent naar een programma om u te helpen bij het plannen van uw renovatieproject, dan kunt u overwegen om de website [Totaalrenovatie](https://www.interieurdesigner.be/bouwen-verbouwen/renoveren/totaalrenovatie) te bezoeken. Deze website biedt tips en advies over hoe u uw renovatieproject kunt plannen en uitvoeren. Ze bieden ook een gratis offerteservice waarmee u offertes kunt ontvangen van verschillende aannemers en architecten.

Ik hoop dat deze informatie nuttig voor u is. Laat het me weten als u nog andere vragen heeft.

Source: Conversation with Bing, 11/28/2023
(1) Verplichte renovatie 2023: Nieuwe Regels & Premies | Renovatie-gids. https://www.renovatie-gids.be/renovatie-nieuws/verplichte-renovatie-2021/.
(2) Grootschalige renovatie van appartementsgebouwen noodzakelijk. https://www.vlaanderen.be/veka/nieuwsberichten/grootschalige-renovatie-van-appartementsgebouwen-noodzakelijk.
(3) De Perfecte Verbouwing gemist? Kijk het op TVblik!. https://tvblik.nl/de-perfecte-verbouwing.
(4) Nieuw VRT 1-programma laat koppels kiezen tussen renoveren of verhuizen …. https://www.dezondag.be/gezellig-thuis/nieuw-een-programma-laat-koppels-kiezen-tussen-renoveren-of-verhuizeneen-koppel-dat-weent-van-geluk-daar-doe-je-het-voor/.
(5) Totaalrenovatie: Prijs & hoe aanpakken? [+ inspiratie] – Interieurdesigner. https://www.interieurdesigner.be/bouwen-verbouwen/renoveren/totaalrenovatie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *